Darált föld

Darált föld

Darált föld előállítása

A darált föld a natúr föld ledarált változata. A bányák felső rétegének összehordása után földdaráló gépbe rakják a nyers normál földet. Az eljárás végén földdaraboktól mentes, viszonylag sima, könnyen eldolgozható föld lesz a végeredmény. A darálási folyamat nagy előnye még, hogy a méretesebb növényi hulladékokat, faágakat, gyomokat teljesen kiiktatja. Így ez a termőföld már kiválóan használhatóvá válik finomabb földmunkákhoz is.

Alkalmazás területek

A darált termőföld főleg füvesítéshez jó, de kertekben kisebb területeken zajló növényültetéshez is remek megoldás. Egészen kicsi, mindössze pár cm-es földdarabok azért szoktak benne lenni. Ha nem is egyszerűen, azért kis munkával ezeket gereblyével ellehet egyengetni. Sajnos az esőzés vagy locsolás által ért víz hatására újra összecsomósodhat, megkeményedhet helyenként. Összességében kicsit munkás föld típus, amit trágyával és tőzeggel keverve már egy kiváló földet kapunk. Karbantartásra szorul rendszeresen, azonban a termékenysége kárpótolhat cserébe.

Darált föld rendelés

A föld rendelés folyamata ugyanaz mint a többi termőföld esetében. A honlapunkon minden oldalon a fejlécben található telefonszámunkat tárcsázva adható le a megrendelés, vagy mobiltelefonon a jobb alsó sarokban lévő hívásgombbal. A hívásokat mindennap fogadjuk 6:00-18:00 óra között. Hétvégén is hívhatók vagyunk a szombati napon.

Darált föld ár

A föld ár a Termőföld Király lerakatában igen kedvező. Köbméterenként van kiszámolva. Ettől függetlenül a kisebb megrendelőkre is gondolva fél köbméter is rendelhető.

Darált föld ár: 0,5 m3 2600 Ft, 1 m3 5200 Ft

Termőföld szállítás

Néhány köbméter termőföldtől akár a több száz köbméterig minden mennyiséget kiszállítunk teherautóinkkal. A pár köbméter mennyiségű termőföldet billenőplatós, fürge és fordulékony kisteherautóinkkal visszük házhoz Budapest és Pest megye területén.

Szállítási díj árak: Buda 8990 Ft, Pest 7990 Ft.

A többi szállítási díj árak ezekkel együtt a kalkulátorunk ‘Települések’ menüpontjában vannak felsorolva.

Call Now Button