Termőföld szállítás

Termőföld szállítás

Termőföld szállítás Pest megyében

A termőföld szállítás Pest megye összes településén zajlik a Termőföld Király jóvoltából. Természetesen Budapest összes kerületét is magába foglalja, mint ömlesztett anyag szállítási területet. A szállítási díj igen kedvező áron van kiszámolva. A termőföld rendelés leadása után, akár már aznap hozzájuthat bármilyen föld típushoz.

Termőföld szállítás akadály nélkül

Sokszor problémát tud okozni a nehezen megközelíthető helyekre való szállítás. A termőföld mennyiség általában több köbméter, és ehhez már tehergépkocsira van szükség, Ezek a gépjárművek alapból nem annyira fordulékonyak, és nagyobb terjedelemmel, súllyal is bírnak. Azonban a Termőföld Király beszerezte a világ egyik legjobb kisteherautó típusát a KIA-tól, aminek specialitása a fordulékonyság és a billenőplatós kialakítás. Ráadásul a szállító eszköz súlya ideális, a keményebb emelkedők leküzdéséhez is. Így lehetséges az, hogy bárhová letudjuk szállítani a megfelelő mennyiségű termőföldet. Előttünk nincs akadály!

Szállítás és fuvar díj

Ahogy már a bevezetőben említést tettünk róla, igen kedvező áron juttatjuk el a termőföldet a megrendelőhöz. Ugyanez igaz magára a föld fajták áraira is, mivel egyenesen a bányákból szerezzük be az utánpótlást, ha szükséges. A szállítási díj a távolsággal egyenesen arányosan nő. Ezek az árak a kalkulátorunkban mind megtalálhatók kivétel nélkül. Elég csak kiválasztani a „Települések” lenyíló menüből egyet, majd utána rányomni a „Számolás” gombra. Ekkor megjelenik az adott településre vonatkozó szállítás ár. Ha pedig a teljes végösszeget szeretné valaki kiszámolni, akkor minden lenyíló menüből ki kell választani egyet és a végén kattintani az összesítő gombra

Call Now Button