Komposzt szállítás rendelés ár

Komposzt szállítás rendelés ár

Kedvező komposzt szállítás rendelés ár minden kedves ügyfelünk részére biztosított, legyen szó lakossági vagy éppen céges megrendelőről. Mennyiségtől függetlenül mindig igyekszünk a legjobb árakat adni mindenkinek.

Komposztos termőföld

A komposztos termőföld egy olyan keverék amelynek az egyik összetevője maga a komposzt, a másik pedig a minőségi natúr fekete föld. Komposztnak hívjuk a magas szervesanyag-tartalmú, szerves hulladékból létrejövő anyagot.A komposztálás nem mai keletű a kertművelésben alkalmazott módszer. A komposztálás során biológiai folyamatok sorozata indul be, és így a szerves hulladékból humusszerű anyag lesz. A komposztálódás aerob folyamat, tehát oxigén kell hozzá. A biológiai oxidáció és az élőlények a szerves anyagokat lebontják. A komposztálás alatt széndioxid és ásványi anyagok keletkeznek. Ezt már trágyaként is lehet hasznosítani. Földhöz keverve rendkívül termékeny talaj jön létre.

Komposzt ár

Sokféle komposztos föld közül lehet választani. Az alábbiakban felsoroljuk a nálunk megrendelhető összes komposzttal kevert föld változataink árát köbmérterre kivetítve. Komposzt szállítás rendelés ár lista:

  • Komposzt: 1/2 m3 ár 3250 Ft1 m3 ár 6500 Ft/m3
  • Natúr föld komposzttal: 1/2 m3 ár 6300 Ft, 1 m3 ár 3150 Ft/m3
  • Natúr trágyásföld komposzttal: 1/2 m3 ár 6800 Ft, 1 m3 ár 3400 Ft/m3
  • Darált föld komposzttal: 1/2 m3 ár 7100 Ft, 1 m3 ár 3550 Ft/m3
  • Budapest pesti oldal házhozszállítás ár: 7990 Ft
  • Budapest budai oldal házhozszállítás ár: 8990 Ft

Megfizethető komposzt szállítás rendelés ár

Rendeljen komposztos kevert földet kedvező m3 áron, és kérje házhoz olcsó kiszállítási díj mellett. Így gyorsan és kényelmesen megkaphatja a minőségi komposztot vagy a komposztos termőföldet is. Megrendeléseket fogadunk telefonon, valamint elektronikus levél formájában is. Vasárnap kivételével pedig mindennap kiszolgáljuk minden kedves megrendelőnket.

Komposzt szállítás

A komposzt szállítás is ugyanúgy történik, mint a többi ömlesztett anyag szállítás. Budapest összes lerületébe és Pest megye legtöbb telelpülésére olcsón és gyorsan kiszállítunk mindent. A legkisebb mennyiség ami rendelhető az 0,5 m3, a legtöbb pedig 2,5 m3 egy fordulóban. Több szállítőeszközzel is rendelkezünk, így akár nagyobb megrendeléséket is képesek vagyunk leszállítani teherautóinkkal.

Komposzt szállítás videó

Kattintson az alábbi linkre, és tekintse meg a minőségi komposzttal megpakolt kisbillencses teherautónkat. A felvételen jól látható, hogy milyen morzsalékosnak kell lennie az igazán jó komposztos földnek:

Komposzt videó ITT

Kérjük, hogy használja a honlapon található kalkulátort, és számolja ki pontosan, hogy mennyit fog fizetni. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Call Now Button