Termőföld ár

Termőföld ár

Termőföld ár kiszámolása

A termőföld ár függ a föld típusától és a megrendelni kívánt mennyiségtől. A minőségi különbségekhez képest nem is annyira nagyok az árbeli eltérések a natúr föld, kerti föld, vagy éppen a trágyás földek között. Minél jobb minőségű földről van szó, annál drágább, de nem sokkal. Ennek ellenére az egyik legjobb piaci áron adjuk az összes létező termőföldet. Honlapunk majdnem minden oldalán fellelhető a kalkulátorunk, amivel könnyedén kiszámolható minden föld félének az ára szállítással együtt. A kalkulátor felületén jól látható a ‘Termékek’, ‘Települések‘, ‘Mennyiség ‘ vízszintes sorok. Mindegyik sor végén van egy lefelé mutató nyíl. Ha rákattint valaki, akkor lenyílik a lista amiből ki lehet választani azt ami érdekes számára. Ha mindhárom listából választott, akkor már csak a ‘Számolás’ gombra kell kattintani. Ezek után rögtön megjelenik a végeredmény.

Termőföld árak fajták szerint

Itt csak néhány gyakran rendelt termékünket soroljuk fel, hogy mindenkinek legyen rálátása nagyságrendileg mibe kerül köbmétere a termőföldnek. Az összes többi föld típus ezeket is beleértve benne van a kalkulátorunkban.

Az elsősorban töltésre vagy tereprendezésre használt föld, mint a natúr föld vásárolható meg a legolcsóbb áron. Natúr föld ár: 4800 Ft/m3.

A darált föld a natúr vagy normál föld finomított verziója. Ez a termőföld már füvesítésre is alkalmas, és nincsenek benne nagyobb földdarabok. Darált föld ár: 5200 Ft/m3.

A natúr trágyás föld komposzttal egy következő lépcső. Itt tápanyagok is vannak a földben, így abszolút alkalmas termesztésre. Natúr trágyás föld komposzttal ár: 6800 Ft/m3.

További termőföld köbméter árak a kalkulátorban. Várjuk szíves megrendeléseiket!

Call Now Button