Termőföld rendelés

Termőföld rendelés

Termőföld rendelés menete

A termőföld rendelés a lehető legegyszerűbb módon történik a Termőföld Királynál. A honlapunk fejlécében jól láthatóan közzé tettük az elérhetőségeinket. Termőföldet megrendelni email-ben is lehetséges, ha a föld típus neve, a megrendelni kívánt mennyiség, és a kiszállítási cím szerepel a levélben. Továbbá egy mobilszámot kérünk még feltüntetni. Ha ez mind megvan, akkor már csak az időpontot kell egyeztetni telefonon keresztül. A másik módja, hogy azonnal hívja a számunkat. Ezt mobil nézetben a jobb alsó sarokban található zöld hívás gombra kattintva lehet megtenni. Asztali nézetben, laptop, tablet, stb estén pedig a kiírt telefonszámunkat tárcsázva lehet hívást kezdeményezni.

Termőföld rendelés egész héten

Kollégáink hétköznap már korán reggel 6:00 órától várják a hívásokat. Az utolsó hívást a nap folyamán késő délután 6:00 óráig fogadják. Hétvégén is lehet termőföld rendelés kapcsán telefonálni a szombati napon, ugyanúgy a két időpont között.

Megrendelhető ömlesztett anyagok

A termőföldek közül minden azonnal megvásárolható ami a weboldalunkon szerepel. Egyedi kéréseket is teljesítünk, ha valami más az elképzelés. Bármit betudunk szerezni rövid határidővel ami ömlesztett vagy szóródó anyag. Natúr föld. Kerti föld. Fekete föld. Rostált föld. Darált föld. Tőzeges föld. Trágyás föld. Lakossági és céges ügyfeleinket is maximálisan kiszolgáljuk a lehető legjobb termőföld m3 árakon. 0,5 m3 föld rendelést is kiszállítunk.

Call Now Button