Trágyás föld

Trágyás föld

A trágyás föld előállítása

A trágyás föld alapja a natúr föld darált változata és a hozzáadott általában marhatrágya keveréke. Ezzel az eljárással a normál darált földből tápanyagdús termőföld állítható elő. Szerves tartalom révén a trágyás föld alkalmas ipari mennyiségű növények-, zöldségek- és gyümölcsök termesztésére.

A trágyás föld felhasználása

A mezőgazdaságban és a házi kertekben egyaránt alkalmazható a trágyázott termőföld. Szinte minden megterem rajta. Füvesítéshez, díszkertekhez, zöldség és gyümölcs termesztéshez a föld minősége és tápanyagtartalma megfelelővé teszi.

Mi a trágya?

Olyan szerves anyag amely elősegíti a talaj termékenységét. A műtrágya szerves anyagokból készített szerves trágya. Használható talajjavításra, termőrétegek kialakítására. Rendkívül termékennyé teszi a közegét.

A trágyák fajtái

A trágyákat kifejtett hatásuk alapján különböző kategóriákba sorolják. Megkülönböztetik őket egymástól a hatás mechanizmus és a kémiai összetevők alapján. Ezekre most nem térünk ki részletesen, azonban ha valakit érdekel, akkor ezen a linken mindent megtudhat a trágyák pontos kémia összetevőiről is.

Trágyázott föld ára, rendelése és szállítása

A trágyázott termőföldre vonatkozó m3 ár, valamint a szállítási díj a kalkulátorunk segítségével azonnal kiszámolható. Megrendeléseket már akár 0,5 m3 mennyiségtől is adhat le bárki akinek minőségi trágyás termőföldre van szüksége. Hétköznap 6:00 – 18:00 óráig veszünk fel rendeléseket. A termőföld szállítás Budapest és Pest megye területén zajlik. Előre egyeztetéssel hétvégén is eljuttatjuk az ömlesztett anyagot a megadott címre.

Call Now Button