Rostált föld

Rostált föld

Rostát föld előállítása

A rostált föld előállítása a natúr termőföld felhasználásával történik. A kitermelés után a föld rostálása és osztályozása következik. Úgynevezett dobrostán küldik át a nyers natúr földet. Ezzel a módszerrel többek között a különböző méretű földdarabokat választják le egymásról. A rostáló szerkezet kirostál minden oda nem való anyagot és hulladékot is. Ha darálást is igényel a termőföld, akkor egy előaprító gépen futtatják keresztül, ami kis darabokra hasít mindent ami az útjába kerül. Az így kapott ömlesztett anyag lehet rostált, kétszer rostált, és darált föld.

Rostált föld felhasználás területei

A kellően finom föld már alkalmas arra, hogy egyenetlen földterületeket vízszintbe hozzanak, és befüvesítsenek. Tehát területek feltöltésére is kiváló megoldást nyújt. Tulajdonságai közé tartozik a tápanyag raktározás, vízfelvevő és elvezető képesség. Hozzáadva más fajta földhöz, morzsás földszerkezet alakítható ki általa. A füvesítésen túl termőrétegek, kertek kialakítására kifejezetten jó föld féle. Növényültetéshez is megfelelő, és nem igényel különösebb karbantartást sem.

Föld rendelése

Megrendeléseket hétköznap kora reggeltől késő délutánig felveszünk. Elég telefonálni egyet és már el is van intézve a rendelés. Kollégánk másodperceken belül rögzíti a kívánt mennyiséget. Fél köbméter rostált föld is rendelhető!

Szállítás Budapest és Pest megye területén

Kisteherautóink könnyedén eljuttatják az előre megadott címre az ömlesztett anyagot. Mindig időben érkeznek a szállítmánnyal. Fizetni az átvétel után kell a helyszínen. Szállítási áraink is részletesen megtekinthetők kalkulátorunkban.

Call Now Button